NAŠA PRIČA

BH RECYCLING d.o.o. Sarajevo jedna je od najvećih bosanskohercegovačkih kompanija

BH RECYCLING d.o.o. Sarajevo jedna je od najvećih bosanskohercegovačkih kompanija koje se bave sakupljanjem, otkupom, preradom, te izvozom svih vrsta metalnog otpada. Nastala je kao kćerka kompanije TIMPOS d.o.o. Sarajevo, koja je već dugi niz godina prepoznatljiva kao uspješna kompanija na prostoru Bosne i Hercegovine, ali i u regionu i u zemljema Evropske unije.

Naša kompanija ima preko 30 stalno uposlenih radnika : vozače kamiona sa dizalicom, radnike na presi, ručne razvrstivače proizvoda, mašiniste, vozače, službenike u računovodstvu, stručne saradnike za prodaju uz povremeno angažovanje uposlenika u skladu sa povećanjem obima posla.

Osnovna djelatnost naše kompanije je otkup sekundarnih sirovina koje na našem skladištu razvrstavamo po najvišim standardima i kao takve isporučujemo kupcima.

Naši kupci su uspješne reginalne kompanije, te kompanije koje posluju u zemljama Evropske unije.

Za obavljanje naše djelatnosti posjedujemo dozvole i ovlaštenja, kao i mehanizaciju, odnosno kamione sa dizalicom, radne mašine, bager, prese.

NAŠA MISIJA

BH RECYCLING d.o.o.

Naša misija je osigurati kvalitetan proizvod, prerađen po visokim evropskim standardima razvijajući mrežu poslovnih saradnika na prostoru Bosne i Hercegovine.

Želimo nastaviti praksu da svoje proizvode plasiramo na teritorij zemalja Evropske unije. Savremenim centrom za reciklažu u kojem rade sposobni i odgovorni uposlenici želimo doprinjeti zaštiti okoliša, a sve s ciljem očuvanja životne sredine.

NAŠA VIZIJA

BH RECYCLING d.o.o.

Kontinuiranim osobljavanjem uposlenika i ulaganjem u infrastukturu, nastavićemo osiguravati uslove za napredak poslovanja s ciljem da održimo visoke standarde kvalitete koja će i dalje biti prepoznatljiva na najzatjevnijim tržištima.